Ervaringen

Martine kan duidelijk uitleggen wat ze heeft gezien bij Stijn en waar we aan zouden kunnen werken. Stijn en wij hadden elke keer weer de keus,  wil je doorgaan,  wil je oefenen?

De oefeningen zijn duidelijk en de filmpjes voegen echt iets toe. Wij hebben aan het eind van het traject echt gezien dat Stijn weer meer zichzelf was,  beter geaard. Hij staat steviger in zijn schoenen en reflecteert nog beter op zichzelf.

Martine kijkt naar het kind,  wat zijn oorzaken voor eventuele problemen. Het mooie en bijzondere vond ik dat ontwikkelingen in het kind zorgen voor emotionele en cognitieve ontwikkeling. Het werken aan de reflexen heeft bijvoorbeeld heel veel innerlijke rust gebracht.

Patricia ~ moeder

 

Ik geef martine een 10, ik vond het supergoed.

Ze heeft mij geholpen om mijn doel te bereiken en het was leuk. Groetjes stijn.

Stijn (12 jaar)


Martine heeft binnen een aantal weken onze dochter Nora geholpen om haar zelfvertrouwen te versterken. Hierdoor durfde ze eindelijk te gaan fietsen. Verder kwam Martine achter de oorzaak dat het lezen niet wilde vlotten. Haar ogen waren nog niet helemaal goed ontwikkeld, met als gevolg dat ze wazig zag. Ook hier had Martine goede oefeningen voor. We zagen na enkele sessies al verbetering. We wilden dat we dit eerder hadden geweten, dat had ons en onze dochter een hoop frustratie bespaard. 

Bianca ~ moeder


Martine heeft een cursus van 10 lessen 'Rots en water' gegeven aan een groepje kinderen uit mijn klas. Martine is een enthousiaste en positieve docente. Ze heeft snel door wat ieder kind nodig heeft in zijn of haar ontwikkeling. Het is fijn dat zij de kinderen ook met andere 'ogen' bekijkt. 

Door middel van spellen en opdrachten oefent ze met de kinderen met vaardigheden gericht op zelfvertrouwen, emoties en zelfbeheersing. 

Als leerkracht heb ik er ook wat aan gehad; Martine koppelde tussendoor terug hoe het met de verschillende kinderen ging.

Ook ben ik zelf met de hele klas een aantal oefeningen gaan doen. Dit heeft een positief effect. Wij gaan komend schooljaar weer een beroep doen op Martine.

Sanne Dekker ~ leerkracht groep 4 PCBS Het Kompas Hoorn


We hebben genoten van je verhaal en je boodschap! Wat een kennis heb jij en wat kun je dat inspirerend overbrengen! Deze workshop is een absolute must voor alle Jonge Kind professionals! (En eigenlijk voor iedereen in het po😉)

Joyce Karstens ~ Specialist Jonge Kind ~ Stichting Agora Zaandam