Werkwijze

Als u overweegt om mij in te schakelen als coach voor de hulpvraag van uw kind, dan kunt u altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen. In ongeveer een half uurtje kijken we dan samen of er een klik is, en of mijn werkwijze aansluit bij jullie zoektocht. Een kennismakingsgesprek kost u verder niets.

Besluit u om met mij in zee te gaan? Dan plannen we een datum in voor een psychomotorische screening. Ik bekijk dan hoe uw kind zich tot dat moment heeft ontwikkeld op psychomotorisch vlak. Zijn er nog reflexen actief? Hoe is de lateralisatie gevorderd? Heeft uw kind moeite met de oogsamenwerking? Hoe is de balans? Al deze gegevens, samen met uw antwoorden op  de vragen in de intake-vragenlijst, vormen het uitgangspunt van de behandeling. 

Vervolgens plannen we een oefensessie in. Dat gebeurt nu nog bij u thuis, of op de school van uw kind (in overleg met de school). U en uw kind krijgen oefeningen uitgelegd om thuis mee aan de slag te gaan. Na 3 tot 4 weken volgt een nieuwe sessie. Iedere keer zullen we samen bespreken of voortzetten van de behandelingen nog nodig is.

 

Waarom ik kijk naar de psychomotoriek en ook de oogsamenwerking bekijk, kunt u hier lezen.

 

Neem voor vrijblijvende informatie vooral contact met me op.

Kan ik geen passende behandeling bieden? Dan zal ik u helpen met het zoeken naar de juiste (andere) zorg.

 

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek betaalt u NIETS.

De kosten voor een psychomotorische screening (incl. intake, en verslag) zijn €76,50. 

Een oefensessie van 60 minuten kost €62,50. Oefensessies worden doorgaans om de 3 á 4 weken ingepland. In de tussentijd oefent u thuis met uw kind.

Ik kom voor de oefensessies bij u thuis, of bij het kind op school (indien mogelijk). Is de reisafstand verder dan 10 km, dan worden aanvullend reiskosten in rekening gebracht (€0,30/km).